«Секс у людському коханні. Ігри, в які грають у ліжку» Ерік Берн

«Секс у людському коханні. Ігри, в які грають у ліжку» Ерік БернНазва: Секс у людському коханні. Ігри, в які грають у ліжку
Автор: Ерік Берн
Рік: 2021
ISBN: 978-617-12-8568-2, 978-617-12-8337-4
Об’єм: 260 стор

Жанри: Зарубіжна психологія, Секс і сімейна психологія.
Фрагмент
Читать онлайн Скачати книгу

Про книгу

Те, про що соромляться говорити, і те, чим бодай раз у житті займався чи не кожен з планети. Природний і важливий процес, який забезпечує життя. Один із найулюбленіших способів відтворення живих організмів – секс. Але чому й досі цей аспект існування огорнений міфами, табу і стереотипами? Відомий американський психолог і психіатр, доктор медицини Ерік Берн переверне усталені уявлення про ігри, в які грають у ліжку. Ви зрозумієте, що дотепер нічого не знали про секс. Жіноча та чоловіча сила; користування статевими органами; механізми збудження; вплив статевого життя на наші відносини з оточенням; оргазм і «польоти в космос» – чому це вдається одиницям? І чи насправді є щось спільне між сексом та коханням? Захопливе та провокативне дослідження, що зазирає під ковдру, показуючи всю голу правду про секс.

На нашому літературному сайті books2you Ви можете читати онлайн та скачати (завантажити) безкоштовно книгу «Секс у людському коханні. Ігри, в які грають у ліжку» Ерік Берн у відповідному форматі: pdf, fb2, txt, rtf на телефон, андроїд, айфон, ipad без реєстрації та sms (смс). Книга – найкращий вчитель, друг та компаньйон.

Скачати безкоштовно книгу українською «Секс у людському коханні. Ігри, в які грають у ліжку» Ерік Берн

Скачати rtf Скачати pdf Скачати fb2 Скачати txt

Читати онлайн книгу українською «Секс у людському коханні. Ігри, в які грають у ліжку» Ерік Берн

Оцініть
Поділитися з друзями
Додати відгук