«Червоний горобець» Джейсон Метьюз

«Червоний горобець» Джейсон Метьюз
Назва: Червоний горобець
Автор: Джейсон Метьюз
Рік: 2013
Вікове обмеження: 18+
ISBN: 978-617-12-4858-8,978-617-12-4738-3
Жанри: Зарубіжні детективи, Шпигунські детективи, Трилери, Психологічний триллер, Військова справа.

Читать онлайн Скачати книгу

Про книгу

Основна героїня твору “Червоний горобець” Домініка Єгорова – ніжна та сентиментальна дівчина, яка працює балериною у Великому театрі. Проте одного разу їй доведеться забути про свої сценічні мрії та поринути у світ підступності й жорстокості.

Домініка Єгорова – найцінніша з агентів російських спецслужб, випускниця «школи горобців» – особливого відділу контррозвідки. Вона – звабниця, яка використовує своє тіло для збору інформації та подальшого усунення іноземних дипломатів і шпигунів. Нова ціль Домініки – молодий офіцер ЦРУ Натаніель Неш, відповідальний за проникнення американських «кротів» до російської розвідки. Проте бездоганний план дає збій: між Домінікою та Нейтом спалахують почуття. Відтепер під загрозою опиняються не лише їхні кар’єри, а й безпека обох держав…

На нашому літературному сайті books2you Ви можете читати онлайн та скачати (завантажити) безкоштовно книгу «Червоний горобець» Джейсон Метьюз у відповідному форматі: pdf, fb2, txt, rtf на телефон, андроїд, айфон, ipad без реєстрації та sms (смс). Книга – найкращий вчитель, друг та компаньйон.

Скачати безкоштовно книгу українською «Червоний горобець» Джейсон Метьюз

Скачати rtf Скачати pdf Скачати fb2 Скачати txt

Читати онлайн книгу українською «Червоний горобець» Джейсон Метьюз

Оцініть
Поділитися з друзями
Додати відгук